Wij zijn Bas & Yanick van der Maas en hebben een prachtige dochter geboren in 2019. Eind 2020 kregen wij een geweldige kans, om een prachtig natuurgebied met bijbehorend viswater over te nemen. Begin 2021 is dit gerealiseerd en zijn we enthousiast van start gegaan. We hebben mooie karpers uitgezet, boom- en terreinonderhoud gedaan, geïnvesteerd in nieuwe vissteigers en de blokhut gerenoveerd. Volg ons ook op social-media zoals Instagram of Facebook!

Bas is heel zijn leven al een fanatieke karpervisser, vandaar dat we ons er op richten om het voor de karpervisser zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. Beiden zijn we erge natuur liefhebbers en willen tevens dat natuurbeleving centraal staat, daarnaast willen we de ecologische waarde van dit gebied nog verder omhoog brengen.

Bas

Deze fraaie rijenkarper is gevangen op een dressuurwater door Bas een jaar of acht geleden. Bas is heel zijn leven al een fanatieke karpervisser. Met deze ervaring maakt hij het domein dus tot een puur karperparadijs. 

Bas & Yanick - De Watergravin

Yanick 

Yanick, met een fraaie donkere schub van een aantal jaar geleden, op een openbaar water. 

In het dagelijks leven werkt Bas in de groenvoorziening als Boomverzorger/Hovenier en Yanick als maatschappelijk werker. Wij vinden het een unieke afwisseling om de werkzaamheden rondom de Watergravin te combineren met ons huidige werk.

Wij verwelkomen u graag!