Op ons domein bevinden zich twee accommodaties waar u in totaal plaats heeft voor zes personen, namelijk een comfortabele chalet en een blokhut. In de chalet is plaats voor vier personen en twee personen in de blokhut. Boekt u een verblijf voor zes personen, dan zult u beiden accommodaties moeten benutten. Komt u om te vissen, dan zijn er naast de accommodaties ook diverse stekken, waar u eventueel een bivvy of brolly kan plaatsen. Dit kan zowel bij de accommodaties als op stekken die anders niet te bereiken zijn.

Chalet

De chalet staat ongeveer 100 meter van de weg, met het terras aan de westkant zodat u heerlijk van de rust en zon kan genieten. Vanuit de woonkamer kunt u genieten van het uitzicht over het domein en het water. In de chalet is er een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en in woonkamer een luxe tweepersoonsslaapbank. Tevens is er in de woonkamer een compleet uitgeruste keuken met inductiekookplaat, Senseo koffiezetapparaat en koelkast met een klein vries gedeelte. De keuken is voorzien van meer dan genoeg keuken gerei voor zes personen. In de badkamer is een douche en wastafel. Het terras heeft een overkapping en is voorzien van een ruime tafel met een barbecue.

Klik hier voor de volledig inventaris van de chalet.

Chalet

Blokhut

Blokhut vanaf het water

De blokhut ligt op ongeveer 200 meter van de chalet en is begin 2021 volledig gerenoveerd.  Deze is toentertijd voorzien van stromend water, stroom en een toilet. In het centrale gedeelte/woonkamer, vindt u een bank en een klein keukenblokje. Deze ruimte heeft tevens verwarming voor de wat koudere maanden. In de slaapkamer zijn twee veldbedden tot uw beschikking. Aan de noordkant van de blokhut is een terras, welke is voorzien van een barbecue. Hier vindt u ook de trap naar het steiger.