Het volledige bestand bestaat momenteel uit minimaal 150 karpers tot 45 pond. Doordat er in het decennium voor 2021 niet intensief is gevist, is er van het originele bestand niet veel bekend. Enkel dat dit uit ongeveer 50 karpers zal bestaan, een mix van spiegel- en schubkarper. Deze vissen zullen dus in de eerste jaren voor mooie verrassing zorgen, wanneer ze op de kant komen. In de winters van 2021 en 2022 zijn er verschillende uitzettingen geweest met prachtig beschubte spiegels tot hoog gebouwde Hongaarse schubkarpers. Wij proberen hiermee een zo divers mogelijk bestand te creëren, zodat iedere vangst weer een verrassing voor u wordt.

Wij werken enkel samen met een select groepje viskwekers en leveranciers, welke kwaliteit boven hun kwantiteit verkiezen. De vissen zijn daardoor mooier van bouw, patroon en worden allemaal hand geselecteerd uitgezocht, voor deze onze kant op gaan. Daarnaast zijn we ook bezig om toekomstige vissen vanuit eigen kuit op te kweken.

Op ons water zwemt geen brasem en weinig witvis, waardoor er ook met kleinere aasdeeltjes selectief op karper gevist kan worden.

Verder kunt u de volgende vissen ook verwachten: snoek, baars, voorn, paling en zeelt.